За мен

“Това, което приемам за моя мисия, е да Ви представлявам по възможно най-добрия начин във Вашата сделка. Гарантирам Ви, че ще открия най-бързия и лесен начин да осъществим сделката, към която се стремим заедно!”

Георги Валеьов

„Още на 21-годишна възраст започна кариерата ми в предприемаческата сфера в областта на ресторантьорството. Следва и двугодишен опит в областта на покупко-продажбата на продукти от САЩ. В крайна сметка не мина много време, преди да разбера, че искам да се насоча към сферата на недвижимите имоти. От този момент съм на 100% отдаден на бизнеса.”

“Благодарение на добрите резултати, които демонстрирах през годините, се издигнах до Мениджър на екип „Продажби” в централния офис на “Home 2 U” в град София.”

„Бих искал да споделя, че още преди да започне кариерата ми в областта на недвижимите имоти, успях да направя отличен анализ на компаниите в България. Именно за това се спрях на “Home 2 U” и до днес не съм се разочаровал нито веднъж от избора си. Там получих възможността да израсна и да се развия като брокер на недвижими имоти „под шапката” на най-бързо развиващата се и иновативна компания за недвижими имоти в България.”

Георги Валеьов успява да се превърне в един от най-успешните брокери на компанията в сегмента „покупко-продажба на недвижими имоти в България”. През 2020 година регистрира най-голям брой продажби за „Home 2 U”.

Какво ме отличава от останалите брокери в България?

– Достъп до най-голямата клиентска база в България;
– Модерен начин на рекламиране;
– Видео огледи;
– Предварителна консултация относно нужната документация за една сделка;
– Консултация относно ценовите нива;
Консултация относно срокове за реализиране на сделката;

Каква е моята мотивация, за да започна работа като брокер?

Това, което приемам за моя мисия, е да Ви представлявам по възможно най-добрия начин във Вашата сделка. Гарантирам Ви, че ще открия най-бързия и лесен начин да осъществим сделката, към която се стремим заедно!
„В себе си аз тая не малко количество спортна злоба, но от тази, която събужда у мен желанието винаги да постигна това, с което съм се захванал. 10 години от живота си отдадох на спорта, ски-бягането беше моята голяма страст в юношеските години! Имах своите трудности, но видях и научих, че никога не трябва да се отказваш щом вече си направил своя избор. Така постигнах първите си успехи, които ме изградиха като човека, който съм днес. Многократен шампион на България и национален състезател са „плодовете, които обрах” след усърдната си работа за всички тези години по пистите.”

„Да работя и контактувам с различни хора е това, което ме мотивира да започна работа в тази сфера. Освен това винаги съм имал интерес към недвижимите имоти.”

„В заключение мога да кажа, че най-голямата награда за мен е перфектно свършената работа. Да бъда личен брокер за мен е огромна титла и всеки ден горя от желание да науча нещо ново, с което да бъда максимално полезен на хората, които гласуват доверието си именно на мен. “

Именно за това аз вярвам, че само и единствено, когато помогнем на другите да получат отново онова, от което имат нужда, можем да бъдем истински щастливи. Стремя се да помогна на възможно най-много хора при осъществяването на най-добрата сделка при закупуването или продажбата на недвижим имот.

Причината е, че това е бизнес, който винаги е съществувал и винаги ще съществува. Експертизата в него само се завишава, което от своя страна ми дава възможността да давам все по-стойностна услуга на моите клиенти.”

Здравейте! Аз съм Георги Валеьов.

9 + 2 =

Здравейте! Аз съм Георги Валеьов.

7 + 11 =

Свържете се с мен!