Консултации

Георги Валеьов

Брокер на недвижими имоти в най-бързо развиващата се компания в България в тази сфера – “Home 2 U”.

СВЪРЖИ СЕ

Експерт съм конкретно в сегмента на покупко-продажбите. Основната ми мисия е да съдействам по възможно най-добрия и ефективен начин в процеса при закупуването или продажбата на недвижими имоти.

Ако Вие сте продавач, или имате намерението да продавате недвижим имот, било то апартамент, къща,офис или парцел, свържете се с мен. Първата стъпка, която ще направим, е да разгледаме имота и да създадем ясен план, свързан с две неща – точен срок и конкретна цена, на която ще бъде реализирана Вашата сделка.

УСПЕШНА СДЕЛКА В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ

Благодарение на опита и експертизата ми в областта на недвижимите имоти, сделките се реализират в рамките на няколко дни.

ПЪРВИ СТЪПКИ ЗА КУПУВАЧА

Ако имате намерението да закупите имот, първата стъпка е да се свържете с мен. След това ще организираме среща, на която ще изготвим кристално ясен профил на Вашия бъдещ дом или успешна инвестиция.

Вашето доверие е изключително важно за мен. За това Ви гарантирам, че ще работя неуморно както за него, така и за осъществяването на най-добрата сделка при закупуването или продажбата на недвижим имот.

Здравейте! Аз съм Георги Валеьов.

3 + 6 =

Здравейте! Аз съм Георги Валеьов.

9 + 12 =

Свържете се с мен!